Direktoratets gavetips

Ho Ho Ho! Jula nærmer seg med stormskritt, og som alle veit kan det være litt vrient å finne de riktige gavene. Vi vil gjerne hjelpe, så vi har samlet noen gavetips for deg som har en fotballidiot i bekjentskapskretsen!

T-skjorte fra Cult Zeroes

På nettsiden Cult Zeroes kan du få T-skjorter med bilde av et imponerende utvalg gamle og nye fotballspillere. Prisene er ganske gode, og dessuten kan du legge på din egen tekst, så her er det uendelige muligheter! Se for eksempel Vince Hilaire-skjorta til rapper og komiker Doc Brown. Utvalget er som sagt fantastisk, så her er det gode mulighet for å glede fotballnerdene og de som heier på litt mindre lag!

Stadionomvisning i England

En fantastisk måte å krone fotballturen på er med omvisning på stadion. Det er mange tilbydere, blant dem Virgin Experience Days. Utvalget av stadioner er ganske begrenset, men for den nøytrale fotballnerden er det mulig å besøke de fantastiske stadionene The Den og Craven Cottage. En god måte å virkelig oppleve hvordan engelsk fotball skal se ut! For de mer rause er det dessuten mulig å booke såkalte “legend tours”, hvor gamle spillere viser deg rundt.

stadiontour

Retrodrakt

De fleste fotballfans elsker nostalgi, uavhengig av om gamle dager var gode eller dårlige. Kombinert med credden som en drakt fra 70-tallet gir, og det faktum at disse gamle draktene jo var mye kulere enn de moderne variantene er det vanskelig å tråkke feil her. Masse aktører i markedet, kjøp gjerne direkte fra klubbene eller fra for eksempel Toffs eller Classic Football Shirts.

To helt tilfeldig valgte retrodrakter

En god fotballbok

Man er ikke ordentlig nerd uten å lese en del! I fjor anbefalte vi fem bøker som absolutt kommer til å slå an fortsatt, men lista er på ingen måte uttømmende. Dersom bekjentskapskretsen din for eksempel inkluderer en av de tre fotballfansene (inkludert en forfatter av denne bloggen! GISP!) som ennå ikke har lest biografien til Zlatan kan den fås billig nå!

Vi kan også anbefale biografien om mannen mange mener burde ta over det norske landslaget. Den danske journalisten Dan Hammer har skrevet biografien “Ståle”, som forteller historien om Ståle Solbakken. Uavhengig av om han blir landslagstrener er Ståle Salvatore en av de mest fascinerende figurene i norsk fotball, og boka anbefales på det varmeste av Fotballdirektoratets Innlandsalibi.

danhammerstale

Abonnement på Josimar

Det er få (les: ingen) fotballpublikasjoner i landet som er så bra som Josimar! 

Abonnement på Viaplay/Sumo

Ikke alle kamper går på åpne tv-kanaler. Ikke alle har råd eller lever til å se alle kamper på pub. Dermed kan et abonnement på en av tjeneste som viser fotball være et godt gavetips. Her kan lommeboka avgjøre hvor mange måneder med fotball man gir, og mottakerens favorittlag/liga kan avgjøre hvilken tjeneste man velger.

Gavekort på kamper

Kjenner du noen som er litt interessert i fotball, men ikke hardcore supporter enda? Hva med å slå til med gavekort på et visst antall fotballkamper i 2017? Vi tror ikke klubber har for vane å selge gavekort på kamper, så her må du nok mekke et sjæl. Vi anbefaler et personlig gavekort der du lover å ta med kompisen/kjæresten/tante/nevø på x antall kamper. Det er en klassisk vinn-vinn situasjon: Mottakeren får se fotball, du får kanskje enda en fotballidiot i omgangskretsen.

Dette er våre tips! Har du dine egne? Si fra i kommentarfeltet, vi trenger alle litt hjelp med juleshoppinga!

Advertisements

Leave a comment

Filed under Uncategorized

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s