Talepunkt for EM-hipstere: Creddy XI

Nå som vi er ferdige med de ordentlige EM-guidene tenkte vi å, tradisjonen tro, skrive en liten guide for fotball-hipsteren. Som vanlig satser vi på spillere man kan knytte noen talepunkter til. Denne gangen velger vi å kombinere det med et drømmelag! Her er altså EMs mest kredible lag! Enjoy!

hipsterEM

 

Målvakt

Gabor Kiraly – Det er jo ingen ting som er så hipt som vintage-keepere! Mannen med joggebuksen er den eldste som noen gang har spilt i EM (hvis han får spille), og du bør nok nevne at sist Ungarn var med i mesterskap var han bare ti år gammel!


Forsvar

Elseid Hysaj – Glem Hector Bellerin, alle som kan sin fotball veit at Albanias Elseid Hysaj er den mest spennende unge høyrebacken i verden! Husk at albansk er vanskelig, og dersom noen prøver å arrestere deg på uttalen er det du som har rett. Uansett hvordan du uttaler navnet hans.

Kevin Wimmer – Var det ikke frustrerende å høre alle snakke om Toby Alderweireld gjennom hele Premier League-sesongen, når du hele tiden visste at grunnen til at Spurs gjorde det så bra var vikarpartner Wimmer?

Roman Naustädter – En fleksibel spiller som kan brukes i mange defensive roller, men du er mest opptatt av at han fikk sitt russiske statsborgerskap 30. mai i år, og sin landslagsdebut 1. juni! Dessuten kommer han nok til å spille defensiv midtbane for Russland. Du ville selvsagt brukt ham som stopper.

Jonas Hector – En av få relativt ukjente spillere i den tyske troppen. Det er noe usikkerhet knyttet til om Hector vil starte på venstrebacken for Tyskland, så her må du justere talepunktene dine: Enten er det en skandale at han ikke spiller, eller så er det en skandale at han ikke har spilt mye tidligere!


Midtbane

André Gomes – Valencia-spilleren blir nok en av de heteste overgangsmålene i sommer, og det ryktes allerede at José Mourinho har siktet seg inn på signaturen hans. Du som har fulgt ham helt siden ungdomskarrieren i Boavista bør kjenne din besøkelsestid, og fortelle alle som vil høre på at nå MÅ han faktisk byttes innpå snart!

Jack Wilshere – De fleste gode talepunkter her handler om hvem som burde spille mer. Dette handler om hvem som burde spille mindre! Klag høylydt på at Wilshere fikk plass i troppen over Danny Drinkwater. Du har jo tross alt heiet på Leicester i mange år…

Leroy Sané – Nok en tysker, og nok en spiller du absolutt mener fortjener mer spilletid. Moren hans var tysk mester i rytmisk gymnastikk. Ikke nøl med å hevde at det synes godt på spillestilen hans.

Emre Mor – Hva er vel mer kredibelt enn en dansk-tyrker? Unge Emre fikksvært nylig en overgang fra Nordsjælland til Borussia Dortmunt. Du er selvsagt glad på hans vegne, men mener vel kanskje at en overgang til Ajax ville vært bedre for utviklingen hans.

Angrep

Arkadiuz Milik – Og mens vi er inne på Ajax! Alle liker Eredivisie, og der var Robert Lewandowskis spisspartner toppscorer med 21 mål på 31 kamper! Det er selvsagt han som er den viktigste i Polen-troppen, ikke mannen fra Bayern München.

John Guidetti –  Noen ganger er det lov å spille med hjertet. Du elsker ikke John Guidetti på grunn av noe han gjør på banen, eller på grunn av noen rasjonelle tanker. Du elsker John Guidetti med ren, tankeløs emosjon. Hvis folk ikke skjønner det er de hjerteløse og kalde! Husk at det er lov å nynne litt på Guidetti-sangen, men lat gjerne som om du gjør det ubevisst.

Bonus

Om noen snakker om at Xhaka er klar for Arsenal er det viktig at du protesterer høylytt. Du er nemlig overbevist om at han tar en sesong til i Basel. Etter en stund forvirring, se overbærende på din motdebattant og si “Å ja, du mener Granit. Selv mener jeg Taulant Xhaka er en mye mer interessant spiller”

Der har dere hipsterlaget! Hva tror dere, kunne disse gutta tatt seg ut av sluttspillet? Si fra i kommentarfeltet!

Advertisements

Leave a comment

Filed under EM 2016

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s