Tippeligastart – Ti ting vi gleder oss til!

Endelig er dagen her. Etter å ha måtte ta til takke med Premier League, La Liga, Serie A og Champions League de siste månedene, er endelig kremen av fotball tilbake. Her er ti ting vi gleder oss til eller håper på i årets Tippeliga.

 1. Moa! Det er ingen tvil om at Moa er en fantastisk målscorer. Han har tidligere herja i Tippeligaen, og vi tror dette blir sesongen hvor villdyret våkner. Det skal nevnes at Direktoratet har en forkjærlighet for de kongeblå fra hovedstaden, men vi tror at Moa er en spiller de fleste kan sette pris på.
 2. Brødrene Riise tilbake i Aalesund. En ting er sikkert. Med to ganger Riise i Tippeligaen, blir det underholdning. Om det er av den typen sunnmøringene håper på, eller om det blir mest underholdning for oss andre, gjenstår å se.
 3. Å slippe betsson-reklamer med John Arne Riise.
 4. Å gå på kamp. Fotball er best på stadion. Med sang, tifo og (lovlig) pyro. Få ting slår følelsen av gruppeklem med vilt fremmede mennesker etter ei scoring på hjemmebane.
 5. Årets unge helter. De siste årene har Tippeligaen flomma over av talentfulle tenåringer. Vi gleder oss allerede til å få se hvem som blir den første tenåringen som sender supporterne til himmels denne sesongen.
 6. Eidur Gudjohnson. Eidur Gudjohnson har vunnet Premier League. La Liga. Han har vunnet selveste CHAMPIONS LEAGUE. Med Barcelona. Med Eidur og John Arne får Tippeligaen to spillere som har vunnet Champions League. Om ikke Tippeligaen kommer seg til Champions League, får Champions League komme til Tippeligaen!
 7. Ole Gunnar Solskjær. Og apropos Champions League-vinnere! For oss som er født på midten av 80-tallet er det få større norske fotballlegender enn Solskjær. Nå som han har full kontroll over et lag med en mildt sagt raus pengesekk blir det utrolig moro å se hva han får til!
 8. Bergenserne er tilbake! Alle vet at Bergensere er mer høylydte enn vanlige folk, men Brannsupportere er tilsvarende mer høylydte enn vanlige bergensere! Vi gleder oss til å følge Brannsupporternes sedvanlige berg-og-dalbane av gullhåp, skandaler og frustrasjon
 9. Spissduoen Tommy Høiland og Marcus Pedersen. Vi har ikke snakka nok om at Marcus Pedersen og Tommy Høiland blir spissmakkere. La gå at deres speilvaner muligens kan føre til at ingen av dem dukker opp på banen før ti minutter ut i kampen, men når de først er ferdige med sveisen vil de garantert score en del mål! Om de ikke bare ender opp med å gi hverandre juling, da.
 10. Alle vet at bare Tippeligaen er Tippeligaen. Det er 100% sikkert at det blir lag som overpresterer og underprestert. Her er vårt tabelltips, og vi gleder oss til og med til å se hvor feil vi har tatt!

Nå skal vi benke oss foran TVen for starten av Verdens Beste Tippeliga! La oss gjerne få vite i kommentarfeltet hva dere gleder dere mest til! Og hvor grundig dere syns vi har bomma i tabelltipset!

 

Advertisements

1 Comment

Filed under Uncategorized

One response to “Tippeligastart – Ti ting vi gleder oss til!

 1. Oda Amalie Kise Hjertstrøm

  Yes, Tippeligapost!

  Tabelltipset deres ser bra ut, og sjøl om jeg er Odd-supporter vil jeg tro at vi ikke klarer høyere enn 3. Plass. Ihvertfall ikke så lenge RBK og Molde er så kjøpesterke som de er. Blir spennans å se hvordan RBKs satsing på lokale talenter utvikler seg, det har ihvertfall vært suksess for andre klubber. Litt kjipt at Mjøndalen ikke er med i år, TL trenger flere lag med skikkelig sjel og sjarm!

  Også tror jeg Tromsø kan være et lag som overrasker i år, og fort kan ligge på 9-10. plass. Gøy blir det uansett!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s