På blodig alvor!

Forrige uke presenterte vi vår egen vri på tipping av Tippeligaen, og i dag har vi gleden av å avsløre hvem som er med i denne svært prestisjetunge konkurransen!

Vi har strukturert konkurransen vår som en liga, og det er primært en individuell konkurranse. Likevel er deltakerne våre naturlig inndelt i noen team. For nå skal vi nemlig finne ut hvem som er best til å synse om fotball!

1. Fotballdirektoratet

Laget trenger vel neppe videre introduksjon for de få som leser her, men faste direktoratsmedlemmer Mina og Magnus har fått med journaliststudent og Pah Madou Kah-entusiast Sondre Finstad Berg på laget.

2. Ballbingen
Det er ingen tvil om at Norge blir bedre med flere fotballblogger. I hvertfall når bloggene har så god kvalitet som Ballbingen, som dukka opp i desember 2014. Med to journaliststudenter og en innehaver av bachelor i Sports Management, må jo disse tipsene bli klokkereine! Laget består av:

Jonas Giæver  – Sportsjournalist in the making, fotballekspert, skribent i Josimar og spesialist på å oversette spanske fotballrykter og intervjuer til hungrende fotballtvitrere. Publisert på både norsk og engelsk!

Jens Friberg – Oddsekspert hos Nettavisen, journalist in the making og blogger på flere plattformer. Calcio-entusiast og skribent for Milan Club Norvegia som er i overkant glad i Bonera.

Øyvind Loftheim – Øyvind har en Bachelorgrad i Sport Management. Vi er ikke helt sikker på hva det innebærer, men er veldig imponert. I tillegg blogger han om fotball på flere blogger. Og er Brannsupporter. Vi føler med ham!

3. Heia Fotball!

Det er jo ingen hemmelighet at vi er store fans av NRKs fantastiske fotballpodcast Heia Fotball, og i som da vi oppsummerte fjorårets Premier League-sesong er gutta med på moroa. Laget består av:

Nettsjef Lars – Multikunstner og trynemikser som har stålkontroll på alt som rører seg i breddefotballen. Blir spennende å se om han har like mye peiling på Tippeligaen. Fotball blir tross alt ikke stort mer spiss!

Tete Lidbom – Hardcore dude på alle måter, og som en av SVÆRT få Rosenborg-supportere i konkurransen kan han kanskje slippe unna med å tippe med hjertet.

Sven Bisgaard Sundet – Smørblid sørlending. Ordspillkonge. Burde kanskje ikke tippe så mye med hjertet. (Mandalskameratene kommer opp før eller senere, Sven!)

4. Materazzia

The grand old lady av norske fotballblogger. Bloggen som ved flere anledninger har fått Fotballdirektoratets medlemmer til å bryte ut i høylytt latter, og stedet der Fotballdirektoratet debuterte (som gjestebloggere). De har skrevet så morsomme presentasjoner av seg selv på sin egen blogg, at vi limer dem rett inn her. Laget består av:

Kenneth Karlsen – “Kenny liker kamper som ender med straffekonk og er fan av Liverpool, Bodø/Glimt og ADO Den Haag. Spiller selv stopper/tanksenter og er sikker på straffer.”

Kristoffer Høgås – “Highhill er anglofil i fotballsynet og liker høyt tempo, harde taklinger og spillere som blør for drakta. Liverpool, Sampdoria og Halifax Town er lag som får det til å kile litt ekstra når han ser fotball.”

Eivind Hauger – “Som høyrebacken mot strømmen er Hauger mer opptatt av norsk fotball enn engelsk. Stor fan av Vålerenga med tilnærma fast område på felt 228. Følger også Arsenal og HSV. Liker innlegg fra kant og streng defensiv organisering.”

5. Ekspertlaget

Sist men ikke minst har med et lag av vaskekte fotballeksperter. Muligens det laget som er mest fornøyd med at direktoratet ikke har så mange lesere, da fallhøyden for disse er stor. Laget består av:

Carina Olset – NRK-programleder og nordlending. Carina var en av hovedgrunnene til at VM-dekninga på NRK ble så bra som den var, og nå har hun endelig fått tatt skrittet opp fra VM til Tippeligaen!

Kasper Wikestad – Kommenterer både fotball og hockey på TV2. Det er alltid litt ekstra stas å skru på en kamp og finne ut at det er LIKESTAD som kommenterer. Har også en sidekarriere som ninja under navnet Kasper Snikestad.

Lise Klaveness – Advokat og fotballekspert i NRK, dessuten en av de beste fotballspillerne Norge har fostret! Lise har figurert på forsiden av Advoktbladet, så hun er ikke fremmed for å bidra til marginale trykksaker som oss.

Så der har dere konkurrentene! Femten fotballeksperter, fem lag! Vi anbefaler at dere følger alle sammen på Twitter, og vil samtidig benytte anledningen til å takke dem alle for deltakelsen! I neste omgang offentliggjør vi hva de har tippet. I mellomtiden kan dere slenge inn veddemål i kommentarfeltet. Hvem av disse tipper best?

Advertisements

1 Comment

Filed under Tippeligaen

One response to “På blodig alvor!

  1. Pingback: Verdens beste damer | Fotballdirektoratet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s