Nye maskotter – Topp 6!

Nylig ble det klart at Japan har valgt sin offisielle maskot for VM i Brasil. Og de har valgt Pikachu, den lille og helt sinnsykt søte elektriske gnageren fra Pokémon-serien. Ok, egentlig er det visst 10 Pokémons som er maskottene, men det får være grenser for hvor mye vi skal nerde på denne bloggen.

Det er litt vanskelig å se at “Pokémon-awereness” i Japan skal kunne bli enda høyere enn det allerede er, men greit nok. Adidas kommer nok til å tjene litt penger på dette, og det gjør sikkert Nintendo også.

Uansett. Da vi hadde kommet over det første sjokket begynte vi å tenke at kanskje dette egentlig er en skikkelig bra tanke. Hva representerer vel Japan bedre enn Pokémon? (Joda, vi veit at svaret på det er “Tom Cruise som den Siste Samurai”, men la oss få denne, a!)

Så begynte vi å tenke på hva som kunne være gode maskotter fra andre lag som er med i VM. Fotballdirektoratet er derfor glade for å kunne presentere Topp 6 nye maskotter!

6 – FRANKRIKE

Dette blir litt farget av Frankrikes skuffende opptreden under forrige VM, men det er liten tvil om at de bør representeres av Gaston “Viggo” Lagaffe. Akkurat passe klønete og imkompetent, men likevel får de merkelig nok til det de prøver på noen ganger.

Gaston-Lagaffe-FOOT

5 – MEXICO

Siden det er vanskelig å uttrykke et blodig narkokartelloppgjør i maskotform faller vi ned på at Mexico bør velge Speedy Gonzales. For det er akkurat så raskt de kommer til å ryke ut av VM.

4 – AUSTRALIA

Selv om vi er langt fra er sikre på at han kan reglene mener vi at det fremste symbolet for Australia bør være Mick “Crocodile” Dundee. Alle liker Mick, og dessuten blir det alltid sinnsykt morsomt når han drar på ferie. Vi ser ingen grunn til at kombinasjonen med fotball ikke vil være uslåelig!

3 – BELGIA

I likhet med det belgiske landslaget er journalisten Tintin ung, lovende og talentfull. Dessuten er han ressurssterk og klarer seg gjennom de vanskeligste situasjoner, og vil som maskot helt klart kunne skape liv og røre på tribunene i Brasil!

Tintin-in-England-football-fight

2 – ENGLAND

Det blir for enkelt, vettu. Det blir for enkelt.

rooney-shrek

1 – SPANIA

Han er  sterk og snill. Likevel passer han kanskje ikke helt inn i gjengen, og der de andre helst vil løpe rundt som tullinger vil han aller helst sitte under en korkeik. Og lukte på blomstene.

Hvem snakker vi om her? Oksen Ferdinand? Eller Spanias midtbanegeneral Xavi? Det veit vi faktisk ikke selv engang, men likheten er uansett så slående at Ferdinand MÅ være Spanias nye VM-maskot!

ttv2-03

Der har dere våre forslag til nye maskotter! Er det noe vi burde ha kommet på som ikke er med, så si fra i kommentarfeltet!

Advertisements

Leave a comment

Filed under Uncategorized

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s